Haberler

İzmir'in Çatısı Bozdağlar'da Zorlu Kar Mesaisi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meteorolojik tahminlere göre kar beklenen Bozdağlar yeniden beyaza büründü.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meteorolojik tahminlere göre kar beklenen Bozdağlar yeniden beyaza büründü. Gece boyunca yağan karla birlikte alarma geçen ekipler Ödemiş-Bozdağ-Salihli karayolunu açık tutmak için yoğun mesai yaptı. Bu yolu kullanacak sürücülerin mutlaka zincir takmaları istendi.

İzmir'in çatısı konumundaki 2159 rakımlı Bozdağlar'da yeni yılın ilk kar yağışı başladı. Kapalı durumdaki kayak merkezinin de yer aldığı Ödemiş'e bağlı Bozdağ Mahallesi'nde karla birlikte yolların açık tutulması için yoğun mesai harcandı. Karayolları ekipleri gece boyunca Ödemiş'i Manisa'nın Salihli ilçesi üzerinden İstanbul ve Ankara yönlerine bağlayan karayolunda kar temizliği yaptı. Karayolunda buzlanmaya karşı tuzlama faaliyeti de gerçekleştirildi. Bölgede şiddetli soğuklar etkili olmaya devam ederken Karayolları ekipleri de günün ilk ışıklarında da yol üzerinde çalışmalarına devam etti.

Güzergahında 1200 rakımlı Üçler Geçidi'nin de yer aldığı karayolunda ulaşımın kesintisiz şekilde sürdüğü belirtilirken, yetkililer Ödemiş-Salihli karayolunda buzlanmaya karşı sürücüleri zincir takmaları konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre Bozdağlar'da kar yağışı dört gün daha etkisini sürdürecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title