Haberler

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı İstifa Etti

Güncelleme:

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, görevinden istifa ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifaya davet etti. Yılmaz, önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için çalışmaya başlamamız gerektiğini belirtti.

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa ederek, "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok" dedi.

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifaya davet etti. Yılmaz'ın seçim sonuçlarını kastederek X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Meral Akşener Bilge Yılmaz İYİ Parti AK Parti Ekonomi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title