Haberler

İTÜ'de 1915 Anması Gerginliği! Polis Gaz, Özel Güvenlik Cop Kullandı

Güncelleme:

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde "1915 anması" gerginliği çıktı. Çıkan olaylarda polis gaz, özel güvenlik görevlileri cop kullandı. Göstericiler de polise sandalye attı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Maslak yerleşkesinde öğle saatlerinde toplanan bir grup öğrenci, "1915 olayları"yla ilgili anma etkinliği düzenlemek istedi. Çıkan gerginlikte, polis gaz, özel güvenlik görevlileri cop kullandı. Göstericiler de polis ve özel güvenliklere sandalye attı.

PANKART VE DÖVİZ ARBEDESİ

İTÜ'de öğle saatlerinde toplanan bir grup öğrenci, "1915 olayları"yla ilgili anma etkinliği düzenlemek istedi. Bu sırada özel güvenlik görevlileri asılan pankart ve dövizleri kaldırmak isteyince arbede çıktı.

ÖĞRENCİLER SANDALYE ATTI

Arbede sırasında özel güvenlik görevlilerinin cop ile öğrencilere vurduğu görüldü. Gruptakiler ise sandalye atarak karşılık verdi.

O ANLAR ÖĞRENCİ KAMERASINDA

Ardebe büyüyünce polis de gruba müdahalede bulundu. Polisin müdahalesi sırasında özel güvenlik görevlilerinin öğrencilere kendilerine atılan sandalyeleri fırlattı. Çıkan olaylar öğrenciler tarafından görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maslak Politika Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (10)

cCc ALP_ER cCc Mobil-ANDROID:

ÖZEL GÜVENLİK GÖZ AÇTIRMAYIN BU MAOCU KOMİNİST HAYİNLERE.

125
4
yanıtYanıtla
DARA:

1915 te YAKLAŞIK 14 MİLYON OLAN MÜSLÜMANLARIN NÜFUSU ŞİMDİ 77 MİLYONU BULDU. . AYNI DÖNEMDE 1. 5 ( BİR BUÇUK ) MİLYON OLAN ERMENİ NÜFUSU ŞU AN YAKLAŞIK 7 MİLYON OLMASI GEREKİRDİ. . . SOYKIRIM OLMADI DİYENLER. . BU İNSANLARA NE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRLERMİ ? . . . . . ARALARINDA OLMAK İSTERDİM. . . YENİDEN KATLİAMA UĞRAYACAKLARINI BİLSEMDE !

0
20
yanıtYanıtla
opme kalsin:

koyunlar gecmisi anmaktan ne anlarlar

0
9
yanıtYanıtla
ŞırnaklıMobil-ANDROID:

AVRUPA SAMİMİ OLSAYDI MÜSLÜMANLARA YAPILAN VE HALENDE YAPILMAKTA OLAN SOYKIRIMLARIDA KINARLARDI BU HAÇLILARA KARŞI YEK VÜCUT OLMAMIZ LAZIM.

2
0
yanıtYanıtla
mehmet saral:

BU DÜNYADA TÜRKLERİN BAŞ DÜŞMANI ERMENİLERDİR UNUTMAYALIM ONLARA FIRSAT VERMEYELİM BU TOPRAKLARDA ONLARA YER YOK KAÇAK ÇALIŞANLARI SINIR DIŞI EDELİM DÜŞMAN HİÇ BİR ZAMAN DOST OLMAZ.

1
0
yanıtYanıtla
orhan miyase:

BU HOŞGÖRÜ İLE ÖNLENEMEZ. Erivan da ölen büyükelçiler için bir protesto yapılabilir mi. O katliam ve terör değilmidir. Devlet Ya hiç müdahil olmayacak Yada Rusya, İsrail, Almanya, ABD ne yaparsa onu yapacak. İktidarlar da bunun için düşmeyi göze alacak veya gelmeyecekler.

1
0
yanıtYanıtla
orhan miyase:

İşte bu örnek, Kürtlerin, neden Türklere karşı kürtçülük, Türklerin, neden Kürtlere karşı Türkçülük yapmaması gerektiğini, her ikisinin de İngiltere başta olmak üzere herksin işine yaradığını görmeleri lazım. Mudanya mütarekesinde TÜRK kelimesi Müslümanlar için kullanılmıştır. Kürt, Çerez, boşnak pomak, laz v. b. bütün Müslümanlara Türk denilmiştir. Bundan kimse rahatsız olmamıştır. Ermeniler ? Kürt köylerini basarken, Türkler en yakın Akrabaları için canlarını vermiştir. Hala hesap bitmedi. HDP ya gerçekten kürt değil söylendiği gibi karışık, ya hain, yada aşırı cahil.

1
0
yanıtYanıtla
traşMobil-ANDROID:

dara keşke aralarında olsaydın

1
0
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

kıskanmayın lan

0
0
yanıtYanıtla
Metin - Almanya:

hepeniz turk degilsiniz siz bu ulkeyi terk edip ermenistana dev olun lan !!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title