Haberler

İstanbul: İspanya Başbakanı ve Eşi Düşme Tehlikesi Geçirdi

İspanya Başbakanı Zapatero ve Eşi Sonsoles Espinosa Boğaz Turuna Çıkacakları Tekneye Bindikten Sonra Düşme Tehlikesi Geçirdi. Sendeleyen İspanya Başbakanı Zapatero'nın Yardımına Vali Güler, Yetişti.

İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa Boğaz turuna çıkacakları tekneye bindikten sonra düşme tehlikesi geçirdi. Sendeleyen İspanya Başbakanı Zapatero'nın yardımına Vali Güler, yetişti.

İstanbul'da bulunan İspanya Başbakanı Jose Rodriguez Zapatero, eşiyle birlikte şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezmeye devam ediyor. Türkiye'ye önceki gün gelen İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa'nın bu sabah saatlerinde ilk durağı, Dolmabahçe Sarayı oldu. Çift, Dolmabahçe Sarayı'nda yaklaşık bir saat kaldı. Bu sırada Boğaz turuna çıkacak olan çiftin bineceği teknede, geniş güvenlik önlemleri alındı. Bomba uzman ekipleri, polis köpekleriyle birlikte teknede bomba araması yaptı.

Teknede alınan güvenlik önlemlerinin ardından, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve işadamı Zeynel Abidin Erdem, İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa'yı karşıladı. Tekneye binen İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa, Cerrah, Güler ve Erdem'le birlikte basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra tekne hareket etmeye başladı. Bu sırada İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa, dengelerini kaybederek düşme tehlikesi geçirdi. İspanya Başbakanı Zapatero'nın yardımına Vali Güler yetişti. Güler, İspanya Başbakanı Zapatera'nın sırtından tutarak, başbakana yardım etti.

İspanya Başbakanı Zapatero ve eşi Sonsoles Espinosa, yaşadıkları küçük kazadan sonra Boğaz turuna oturarak devam etmeyi tercih etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title