Haberler

İstanbul'da Etkili Olan Şiddetli Yağış Zor Anlar Yaşattı

Meteorolojinin yaptığı uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış İstanbul’da etkisini göstermeye başladı.

Meteorolojinin yaptığı uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde yağan yağmur trafiği olumsuz etkilerken, yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar otobüs duraklarına ve üst geçit köprülerinin altına sığındı.

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli yağış ve dolu uyarılarının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde aniden bastıran yağmur trafikte yoğunluğa yol açarken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına ve üst geçit köprülerinin altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.Tedbirli bazı vatandaşların ise yağmurdan yanlarında taşıdıkları şemsiyelerle korundukları görüldü. Taksim, Küçükçekmece, Cevizlibağ ve Şirinevler'de vatandaşların ve sürücülerin şiddetli yağış nedeniyle yaşadığı zor anlar kameralara yansıdı.

Yağmur, aralıklarla yer yer etkisini göstermeye devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title