Haberler

İp'ten İsviçre Mallarını Boykot Çağrısı

İşçi Partisi (İp) Ordu İl Başkanı Şadi Genç, Genel Başkanları Doğu Perinçek'i Mahkum Ettikleri İçin Tüm Vatandaşları İsviçre Mallarını Boykot Etmeye Çağırdı.

İşçi Partisi (İP) Ordu İl Başkanı Şadi Genç, Genel Başkanları Doğu Perinçek'i mahkum ettikleri için tüm vatandaşları İsviçre mallarını boykot etmeye çağırdı.

"Ermeni Soykırımı uluslararası bir yalandır" dediği için İsviçre mahkemeleri tarafından yargılanan ve cezaya çarptırılan Doğu Perinçek' verilen cezanın gerçekte Türkiye Cumhuriyeti'ne verildiğini belirten Şadi Genç, ABD'nin Büyük Ortadoğu Planı içerisinde sözde Ermeni soykırımının da olduğunu savundu. Genç, "Soykırım yapılmadığını bizzat Ermenistan'ın ilk başbakanı Karçaznuni tarafından belirtilmiş olup, bu konuyla ilgili 90 kilo belge mahkemeyi sunulmuştur. Emperyalizmin Türkiye'yi parçalama planlarına

boyun eğerek, susarak, konuyu tarihçilere havale ederek karşı konulamaz. Ülkeyi yönetenler ve tüm siyasi partiler bu konuda seslerini yükseltmelidir. Halkımızı da İsviçre mallarını almamaya; boykot etmeye çağırıyoruz" dedi.

(MAK-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title