Haberler

İntes: Türkiye Hassas Dönemi Gül ile Atlatacak

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İntes) Başkanı Şükrü Koçoğlu, Türkiye'nin İçinde Bulunduğu Hassas Dönemi Abdullah Gül'ün Dirayetli Tavrı ile Geçeceğini İfade Etti.

-Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu hassas dönemi Abdullah Gül'ün dirayetli tavrı ile geçeceğini ifade etti.

ANKARA (ANKA) - Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu hassas dönemi Abdullah Gül'ün dirayetli tavrı ile geçeceğini ifade etti.

Koçoğlu, Gül'ü kutladığı açıklamasında, "Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinden mutluluk duyuyorum. Gül'ün devlet adamı kimliği, diplomat ve saygın kişiliği ile bu yüce görevi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesi yerinde bir karar olmuştur. Türkiye'nin bu hassas dönemi, Abdullah Gül'ün dirayetli tavrıyla başarıyla geçeceğine yürekten inanıyorum. İnşaat sanayicilerinin yurt dışındaki işlerinin daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title