Haberler

İnnova, Red Hat Advanced Partner Oldu

İnnova, Red Hat'in Türkiye'deki sayılı "Advanced Business Partner/Yetkin İş Ortağı'' sertifikasına sahip firmalarından biri oldu.

Yazılım, donanım ve danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere firmalara uçtan uca bilişim çözümleri sunan İnnova'nın Linux çözümleri konusundaki yetkinliği, dünyanın lider açık kaynak teknoloji çözümleri firması Red Hat tarafından onaylandı.

Alınan bu sertifika ile İnnova'nın Red Hat çözümlerindeki yetkinliği uluslararası alanda tescil edildi. Sistem ve çözüm entegrasyonu konusundaki uzmanlığını yeni ortaklıklar ile her geçen gün daha da güçlendiren İnnova, Red Hat ile gerçekleştirilen yeni ortaklığın bir parçası olarak Türkiye pazarında müşterilerine Red Hat'ın kurumsal Linux çözümlerini sunacak.

İnnova Teknoloji Çözümleri Direktörü Mehmethan Şişik "Kurulduğu günden beri platform bağımsız çözüm felsefesini benimseyen İnnova, Red Hat ile yapılan bu ortaklık ile Linux teknolojilerinde de Türkiye'de yetkinliği belgelenen sayılı firmaların arasına girdi. Artık, sunduğumuz projeler için daha kapsamlı çözümler geliştirebilecek ve projenin başlangıcından bitişine kadar tüm süreci yönetebilecek olmamızın yanı sıra açık kaynak çözümlerine yönelik artan talebi profesyonel olarak karşılayabilecek bir uzmanlığa da sahibiz. Bu uzmanlığımızın bir sonucu olarak müşterilerimizin ihtiyacına en etkin şekilde cevap veren çözümü sunabilmek için İnnova olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi

İnnova gerçekleştirilen bu ortaklık sayesinde tüm endüstrilerde uzman kadrosu ile anahtar teslim entegre çözümleri içerisine Linux temelli teknolojileri de dahil ederek kurumların Bilgi Teknolojileri alanındaki tüm ihtiyaçlarını en yüksek kalitede ve istenilen kapsamda sağlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title