Haberler

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz"un fragmanı yayınlandı.

Güncelleme:

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz"un yeni bölümünde İlker Ayrık ilk kez 3 yarışmacı ile yarıştı.


Yayınlanan fragmanda, "içimizden biri" fenomen şarkısını söyledi,tüm erkek yarışmacılar arkasında dans etti. Diğdem ve Coşkun çifti doğacak oğulları Demir için arka arkaya kutuları açtırırken genç anne adayımızın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Demir bebek bereketiyle beraber mi gelecek?

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz" un yeni bölümünde, "Var Mısınız Yok Musunuz"un henüz doğmadan ünlü olmuş bebeği Demir ve ebeveynleri Diğdem – Coşkun Boncuk çifti yarışıyor. Yarışacağı belli olunca akrobatik hareketlere başlayan Coşkun'un coşkusu program boyunca devam etti.

İlk kez 3 yarışmacıyla yarışan İlker Ayrık, sürprizleriyle ve esprileriyle ortalığı yine kasıp kavurdu. Hamdi Bey'in Diğdem'e doğum hediyesi ise görenleri şaşırttı. Cimriliğiyle nam salan Hamdi Bey, gönlünün aslında ne kadar zengin olduğunu dosta düşmana gösterdi. İlker Ayrık da bu jestin altında tabi ki kalmadı.

Bol bol güldüren, zaman zaman ağlatan bölümde çiftimizin ne kadar ödülle programdan ayrılacağını, Demir'in bereketiyle gelip gelmeyeceğini merak edenler için; İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz" yeni bölümü ile cumartesi günü saat 20.00'da Star ekranında...

İlker Ayrık, "Var Mısınız Yok Musunuz" diyerek bu sezona da damgasını vuruyor!

Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! "İlker Ayrık oyunları" da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.

Muhteşem ödüller...

'Var Mısınız Yok Musunuz'da  '500.000' TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.

Dünya'nın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım'ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, "Var Mısınız Yok Musunuz"  cumartesi ve pazar akşamları 20.00'da Star'da!


Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Ayrık Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title