Haberler

İl Müdürlükleri Atamaları Resmi Gazete'de

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda bazı il müdürlüklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda bazı il müdürlüklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Hasan Gül, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Yaşar Petek, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Yıldırım Alkış atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine atanan isimler ise şöyle:

"Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Necmi Çelik, Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Okan Yılmaz, Kilis Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Songül Kadıoğlu, Uşak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mustafa Güngör, Iğdır Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Hüseyin Eraslan, Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mustafa Akkuş, Erzincan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Erdem Karadağ, Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Harun Kabaoğlu, Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Erkan Elfaz Ermiş, Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Hüseyin Arap, Bolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İsmail Taş, Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İbrahim Alparslan Dankaz, Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Murat Demirkıran, Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Abdulkadir Karabulut, Elazığ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ahmet Kaygusuz, Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Salih Köksal, Çankırı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Osman Çakır, Artvin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İshak Hacıkamiloğlu, Şırnak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ahmet Yaldız, Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İhsan Aslan."

Maliye Bakanlığı 5. derece kadrolu vergi müfettişliklerine, Nurullah Şahin, Ömer Alaca, İlkay Çelenay, Murat Yılgör, Burak Yücel, Halil İbrahim Atay, Furkan Fırat, Eyüp Sabri Aydın, Hüseyin Özkan, Serdar Bulut, Oktay Demir, Gökhan Karakaya, Fatih Canbay, Ekrem Binici, Lokman Yeliven, Hüseyin Çukur, Üsame Çavdar, Serdar Koç, Ali Sunar, Soner Açarı ile Hakan İnce'nin atamaları yapıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mersin Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title