Haberler

İkiz Kardeşler Mutluluğa Birlikte Adım Attı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde doğuştan bu yana birbirlerinden hiç ayrılmayan ikiz kardeşler Kenan ve Sinan Cinoğlu, düğünlerini de aynı anda yaparak birlikte mutluluğa adım attı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde doğuştan bu yana birbirlerinden hiç ayrılmayan ikiz kardeşler Kenan ve Sinan Cinoğlu, düğünlerini de aynı anda yaparak birlikte mutluluğa adım attı.

Ailesiyle çok küçük yaşlarda zorunlu olarak Bulgaristan'dan Türkiye'ye göçmek zorunda kalan ikiz kardeşler Kenan ve Sinan Cinoğlu, ilkokuldan başlayıp iş hayatına kadar birbirlerinden hiç kopmadı.

Yurtdışındaki üniversite eğitimini de bitirip yurda dönen ikiz kardeşler, babaları Nihat Cinoğlu'nun kurduğu fabrikanın başına geçti. Daha sonra evlenmeye karar veren ikiz kardeşler, düğünlerini de bir arada yapma kararı aldı.

Bunun için gelinlerin ailesinden onay alan ikiz kardeşlerden Sinan, Aylin Güler ile Kenan da Işıl Emir ile hayatını birleştirdi.

Arifiye ilçesindeki bir tesiste düzenlenen düğüne Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ailesi, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İkiz kardeşlerin nikahı, Belediye Başkanı Karakullukçu tarafından kıyıldı. Karakullukçu, çiftlere mutluluklar dileyerek, nikah cüzdanlarını gelinlere verdi.

Baba Nihat Cinoğlu, düğünde yaptığı konuşmada, ikiz oğullarının düğününü aynı günde, aynı salonda yapma isteğini kabul eden gelinleri ve ailelerine teşekkür etti.

İkiz kardeşler Kenan ve Sinan Cinoğlu da bugüne kadar hiç ayrılmadıklarını belirterek, "Üniversite eğitimlerimizde hep birlikteydik. Her zaman birbirimize destek olduk. Evlenirken de düğünlerimizin aynı gecede, aynı salonda yapılmasını istiyorduk. Nişanlılarımız da aileleri de uygun görünce bu mutlu gecemizi hep birlikte yaşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Darısı sevenlerin başına." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title