Haberler

Iğdır'da Polis Ekiplerine Taşlı Sopalı Saldıran Zanlı Serbest

Güncelleme:

Iğdır'da hırsızlık suçundan aranan şüpheliyi, gözaltına almaya çalışan polis ekiplerine taşlı sopalı saldıran ve 6 polis memurunu yaralayan zanlı serbest bırakıldı.

Iğdır'da hırsızlık suçundan aranması bulunan şüpheliyi gözaltına almaya çalışan polis ekiplerine taş ve sopayla saldırarak 6 polisi yaralayan ve polis araçlarına zarar veren 6 kişi, serbest bırakıldı.

Atatürk Caddesi'nde dün hırsızlık suçundan aranan E.S'yi gözaltına alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine saldıran zanlının 6 arkadaşının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

"Polise mukavemet, polisi yaralamak ve devlet malına zarar verme" suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheliler, cumhuriyet savcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olay

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, E.S'yi il merkezindeki Atatürk Caddesi'nde gözaltına almış, gözaltı işlemi sırasında olay yerinde olan E.S'nin arkadaşları, ekip aracını takip etmiş ve bu sırada hareket halindeki aracın kapısını açarak atlayan E.S, arkadaşlarının aracına binmeyi başarmıştı. Bunun üzerine başlayan kovalamacada araçları arızalanan şüpheliler, Aşağı Çarıkçı köyü mevkisinde araçtan inmiş ve polis ekiplerine saldırmıştı.

Köyde yaşayan bazı vatandaşların da karışması üzerine büyüyen taşlı ve sopalı kavgada, Asayiş Şube Müdürü Gürcan Alev ve 5 polis memuru çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmış, polis araçlarında hasar oluşmuştu. E.S. kavga sırasında olay yerinde kaçarken, 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. - Iğdır

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Caddesi Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title