Haberler

Huzur" Toplantısı

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, gençleri uyuşturucu tuzağına düşürmek isteyenlerle mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, gençleri uyuşturucu tuzağına düşürmek isteyenlerle mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri mahallelerde huzur toplantıları düzenliyor.

Her hafta bir mahallenin kahvehanesinde gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar polis ekiplerine istek ve sıkıntılarını aktarıyor. Mahalle sakinlerine suçlarla mücadele hakkında bilgi veren ekipler, çeşitli broşürler dağıtıyor.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Alpaslan Bilsel ve Asayiş Müdürü Şener Derin'in katılımıyla bu haftaki toplantı Karaağaç Mahallesi'nde gerçekleşti.

"Bunların kafalarını ezmeye devam edeceğiz, kafalarını kollarını kıracağız"

Emniyet Müdürü Kurt, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlardan suçluların yakalanması veya olumsuzlukların bildirilmesi konusunda destek isteyerek, suçların engellenmesinde birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Özellikle uyuşturucu satıcılarına merhamet etmeyeceklerini, kanunların verdiği yetki çerçevesinde tüm güçleriyle bunlara müdahale edeceklerini ifade eden Kurt konuşmasına şöyle devam etti:

"Son zamanda yapılan uyuşturucular, bunlar gençlerimizi zehirlemek için dış ülkelerden gelen kimyasal maddelerdir. Bunları kullanan kişilerin ortalama 6 yıl sonra ciğerleri bitiyor ve ölüyor. Gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekir. Çoluk çocuğumuza karşı sahip çıkmamız lazım.

Millet olarak bunlarla mücadele etmemiz gerekir. Son zamanlarda Edirne'de bunu yapanlar var onların bir kısmını topladık. Toplamaya devam edeceğiz. Bu şekilde kötü insanlar varsa bunları bize bildirin. Bunların kafalarını ezmeye devam edeceğiz, kafalarını kollarını kıracağız. Biz bunlara merhamet etmeyeceğiz. Kanunların verdiği yetki çerçevesinde bütün gücümüzle bunların üzerine gitmeye devam edeceğiz."

Bazı vatandaşların bağ evlerinde ve bahçelerde yaşanan hırsızlık olayları konusunda yardım istemesi üzerine Kurt, kentte güven ve huzurun devam etmesi için ek önlemler alacaklarını sözlerine ekledi.

Kurt'un konuşmasının ardından vatandaşlar istek ve taleplerini dile getirdi. Toplum destekli polis ekipleri de vatandaşların taleplerinin not aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title