Haberler

Hırsızlık Anı, Güvenlik Kamerasında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anı Hırsızlık anı, güvenlik kamerasında- Kocaeli'de 3 hırsızlık şüphelisinin bir iş yerinden 75 cep telefonu ve 2 bin lira çalma anı, güvenlik kameralarına yansıdı Gebze ilçesinde 3 hırsızlık şüphelisinin bir iş yerinden 75 cep telefonu ve 2 bin lira çalma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anı Hırsızlık anı, güvenlik kamerasında- Kocaeli'de 3 hırsızlık şüphelisinin bir iş yerinden 75 cep telefonu ve 2 bin lira çalma anı, güvenlik kameralarına yansıdı Gebze ilçesinde 3 hırsızlık şüphelisinin bir iş yerinden 75 cep telefonu ve 2 bin lira çalma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Gaziler Mahallesi'nde bir iş yerine giren 3 şüpheli, dükkandaki elektronik eşyaları alarak kaçtı. Sabah saatlerinde iş yerini açmaya gelen Özgür Aktaş, malzemelerin çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi.İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Görüntülerde, zanlıların iş yeri kepenklerini kaldırarak içeriye girmesi, dükkandaki cep telefonları ve elektronik eşyaları toplamaları yer alıyor.-"Müşterilerin tamir için verdikleri de var"İş yeri sahibi Özgür Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, dükkanı açtığında şoke olduğunu, 75 telefonun çalındığını belirterek, "Bunların içinde müşterilerin tamir için verdikleri de var. Gene laptop ve tabletler de çalındı" diye konuştu.Yıllardır biriktirdiği mal varlığının çalındığını dile getiren Aktaş, "Bu hırsızlık olayı beni 5 yıl geri götürdü. Bunu yapanların bulunmasını istiyorum. Borçlarım da bulunuyor. İnşallah bu şahıslar başka masumların canını yakmadan yakalanır. Yaklaşık 40 bin liralık zararım oldu" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title