Haberler

"Hep Beraber Mersin'in Kötü İmajını Değiştireceğiz"

Güncelleme:

Başkan Kocamaz, Bozyazı ve Anamur MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu.

Bozyazı ve Anamur MHP ilçe Teşkilatını ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a partililer yoğun ilgi gösterdi.

İlk olarak Bozyazı İlçesine bağlı Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş'ı ziyaret eden Başkan Kocamaz, bir süre sohbet etti.

Daha sonra Bozyazı MHP ilçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Kocamaz'ı ve beraberindekileri İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Boz yazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı yaptığı konuşmada, "Mersin'de MHP Büyükşehir Belediyesini alacaksa Burhanettin Kocamaz'la alacaktır. Başka bunun alternatifi yoktur. 8-9 yıldır beraber çalışıyoruz. 9 yıldır belediye başkanıyım. Burhanettin Kocamaz'ın bu yolda başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Bozyazı MHP İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise; Genel Merkezi'n belirleyeceği aday etrafında birleşeceklerini söyledi.

Başkan Kocamaz ve ekibi daha sonra Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ilçe yöneticileri ile kalabalık partililer tarafından alkışlarla karşılandı.

İlk olarak söz alan Anamur MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Başkan Kocamaz'ın kendilerini ziyaret etmelerinde dolayı mutlu olduklarını bu ziyaret devamlı olmasını istedi.

Başkan Yalçın, "Bugün bu toplantımızın sebebi, Tarsus Belediye Başkanı sayın Burhanettin Kocamaz'ın ilçe teşkilatımızın ziyaret etmesi nedeniyle yapılıyor. Başkanımız sizlerle tanışıp, kaynaşacak. Biz MHP adına kim zerre kadar fayda etmişse, kim zerre kadar elini taşının altına koymuşsa, kim gönlünü vermiş ise, kim geleceğini adamışsa, onlardan binlerce kez razı olsun. Bu hususta da Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz davamıza kuvvetli ve sönmeyen bir ateş yakmıştır. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Genel Merkezimizin belirleyeceği aday etrafında var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Partililerle tanışma ve kaynaşma için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti.

Başkan Kocamaz, "Bugün sizleri ziyaret etmemin gayesi bildiğiniz gibi en son büyükşehir yasası deniliyor ama ben bu yasanın büyükşehir yasası değil, bütün şehir yasası olduğunu düşünüyorum. Anamur'un Ören'inden Tarsus'un Yenice'sini kapsayacağı için bütün şehir yasası diyorum. Bu yasayı kendimize avantaj olarak döndürmeliyiz. Hep birlikte Mersin ortak paydası etrafında Mersin'in problemini çözme mecburiyetimiz var. Dolayısıyla bu yerel yönetim yasası çıktıktan sonra yaklaşık 14 ay sonra yeniden sandığın başına gideceğiz. Bu sefer Toroslar'ın tepesindeki insanlarımız dahi Mersin Büyükşehir için oy kullanacak. Mersin'in Milliyetçi Hareket Partililerce, yani ülkücüler tarafından yönetilmesinde geç kalındığını düşünüyoruz. Mersin genelini artık ülkücülerin yönetmesi lazım" ifadesini kullandı.

Mersin'in kötü imajını hep birlikte değiştireceklerini söyleyen Başkan Kocamaz, "Mersin'in bu kötü imajının da süratle değişmesi gerekiyor. Yeter ki bir, beraber olalım. Yeter ki nefsimizi bir kenara atıp, başarıya kilitlenelim. Tarsus'ta gerçekleştirdiğimiz başarılı hizmetleri Mersin'de de yapacağız. Tek başına Burhanettin Kocamaz bir hiçtir. Ağaç dalıyla gürler, gönüller bir araya gelirse gönüller, gövdeler bir araya gelirse gövdeler, bir araya gelir elele tutuşursa insanlar Allah'ın izniyle başaramayacak hiçbir olay yoktur. Allah yar ve yardımcımız olsun. Burada dava arkadaşlarımızın gönül kırgınlığına düşmeden, başarıya kilitleneceğini düşünüyorum. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, Tarsus'ta sağlanan başarı ve huzuru Mersin'de de başaracaklarını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Bozyazı Anamur Mersin Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title