Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, halk oylamasına ilişkin, "Bu ülkeyi daha güçlü kılabilmek, yarınlarını garanti altına alabilmek için 'evet' demeliyiz.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, halk oylamasına ilişkin, "Bu ülkeyi daha güçlü kılabilmek, yarınlarını garanti altına alabilmek için 'evet' demeliyiz." dedi.

Gündoğdu, Altınordu ilçesinde esnafı ziyaret ederek, halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

Anayasa değişikliğine ilişkin maddeleri anlatan Gündoğdu, "16 Nisan'daki 'evet' sıradan bir 'evet' değildir. Sandığa öyle bir 'evet' damgası vurmalıyız ki Avrupa'daki şer odakları duymalı. Bu ülkeyi daha güçlü kılabilmek, yarınlarını garanti altına alabilmek için 'evet' demeliyiz. Bizim mücadelemiz Türkiye'nin yeniden dünyaya nizam veren bir ülke olması içindir." diye konuştu.

Gündoğdu, bundan sonra Türkiye'yi yerli ve milli liderlerin yöneteceğini dile getirerek, "Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ayakları yere basan, dış güçlerin müdahale edemediği, kendi evlatlarının yönettiği bir ülke olacak. Ordulu kardeşlerimiz de bu değişime destek oluyorlar." ifadelerini kullandı.

Gündoğdu'ya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Hekim de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gündoğdu Altınordu AK Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title