Haberler

Hakyemez ve Baykan Van'da

Güncelleme:

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Van'a gitti.

Kafileyi Van'da Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Kredi yurtlar Kurumu Bölge Müdürü M. Necip Ocak, ve Milli sporcular karşıladı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ilk olarak Gevaş Gençlik Kampını ziyaret ederek, 7.dönem kampçılar ile faaliyet salonunda bir araya geldi. Van'a geldiği ve kampta gençlerle buluştuğu için duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Basri Hakan Hakyemez, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmaları hakkında kampçılara bilgiler verdi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da kampta bulunan gençlerin farklı illerden bir araya geldiklerini belirterek, "Burada yıllarca unutamayacağınız güzel anılarınız olacaktır. Burada edineceğiniz arkadaşlıklar yıllarca sürecektir. Hepiniz farklı illerden buraya geldiniz. Umarım buradan ayrılırken güzel anılarla, dostluklarla ve kazanımlarla ayrılırsınız" dedi.

Daha sonra Gençlik Ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet, Cuma namazı için, kamp içi faaliyetlerinden olan "İyilik İstasyonu" kapsamında gençlerin temizlik yaptığı Gevaş'ta bulunan İzzettin Şir Camisine geçti. Cuma namazı sonrası tekrar Gevaş Gençlik Kampına geçen heyet, kampçılar ile öğlen yemeğinde buluştu. Genç kampçılar ile birlikte yemek sırasına giren Müsteşar Basri Hakan Hakyemez ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan gençler tarafından alkışlandı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan sportif faaliyetlerin yapıldığı ve inşaatı devam eden salonları inceledi. İlk olarak Edremit'te yapımı devam eden 5 bin kişilik Nur Tatar Spor Salonunda incelemelerde bulunan Baykan, görevlilerden salonun gidişatıyla ilgili bilgiler aldı. Ardından 15 branşın faaliyet gösterdiği Ferdi Sporlar Merkezine geçen Baykan, burada salonları tek tek dolaştı. Baykan, sporcularla sohbet edip, malzeme yardımında bulundu. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Masa Tenisi salonunda milli sporcu Ramazan Tamyıldız ile bir süre masa tenisi oynadı.

Olimpik Havuzda da incelemelerde bulunan Baykan, Van'da bulunduğu temaslar sonrası değerlendirmelerde bulunmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Yapmış olduğu ziyaretlerde salonlardaki yoğunluktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Baykan, "Buraya ben geldim diye değil, her zaman bu salonların bu şekilde dolu olduğundan eminim. Havuzumuzda ise aileleri ile birlikte gelen çocuklarımızı görünce oldukça sevindim "dedi.

Baykan, "Şuanda Türkiye genelinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapmış olduğumuz anlaşma ile 20 ile yeni stat yapmayı planlıyoruz. Ancak yapılacak 20 stat içerisinde Van bulunmuyor. Ancak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu 20 il dışındaki illere stat yapmayla ilgili bir çalışma yürütmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Mehmet Baykan Gevaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title