Haberler

Hakkari'de Başkandan Down Sendromlu Çocuklara Ziyaret

Hakkari'de başkandan down sendromlu çocuklara ziyaret HAKKARİ Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Eğitim Ugulama Merkezi'ne giden down sendromlu çocukları ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

Hakkari'de başkandan down sendromlu çocuklara ziyaret

HAKKARİ Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Eğitim Ugulama Merkezi'ne giden down sendromlu çocukları ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Başkan Vekili Nurullah Çiftçi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı Hakkari Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören 27 down sendromlu çocuklarla buluştu. Başkan Hatipoğlu, sınıfları dolaşarak çocuklarla sohbet etti, getirdikleri hediyeleri dağıttı. Başkan Hatipoğlu, bu çocukların da diğer çocuklar gibi kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Hayatta en iyi şartlarda yaşamak herkesin doğal hakkıdır. Down sendromlu çocuklarımıza destek olmamız ve onları unutmamamız lazım. Hangi konumda ve durumda bulunursa bulunsun, geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Dolayısıyla biz bütünüz. Her yönüyle hep birlikteyiz. Bu görev anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Ne mutlu ki hep birlikteyiz" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber Behçet DALMAZ/HAKKARİ,(DHA)

============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dilek Hatipoğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title