Haberler

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hizmet binalarının inşaatını denetledi

Güncelleme:

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yapımı tamamlanan belediye hizmet binası ve hükümet konağını inceledi. Yeni binaların kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını belirten Özdoğan, vatandaşların en iyi koşullarda hizmet alabilmesi için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yapımında sona gelinen belediye hizmet binası ve hükümet konağında incelemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özdoğan, geçen dönem İçişleri Bakanlığı kanalı ile yapımına başlanan belediye hizmet binası ve hükümet konağının inşaatını meclis üyeleriyle birlikte denetledi.

Daha modern ve işlevsel olan yeni binaların kısa sürede hizmete gireceğini belirten Özdoğan, hizmet binalarının Hacılar ilçesine hayırlı olmasını diledi.

İnşaatlarda sona gelindiğini belirten Özdoğan, "Sayın Kaymakamımıza ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın en iyi koşul ve şartlarda hizmet alabilmesi için devletimiz, her türlü imkanını seferber etmiş durumda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bilal Özdoğan Hükümet Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title