Haberler

Güneşli havada ortaya çıkan hortum kamerada

Güncelleme:

Amasya'nın Taşova ilçesinde güneşli havada bir anda ortaya çıkan hortumun görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, hortumun etkisiyle çevredeki eşyalar havada uçuştu.

Güneşli havada ortaya çıkan hortum kamerada

AMASYA Amasya'nın Taşova ilçesinde güneşli havada bir anda ortaya çıkan hortumun görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Yolda beliren hortum hızla bir akaryakıt istasyonunun önünden geçti. O esnada istasyonda olanlar yanlarından hızla geçen tehlikeyi, güvenlik kameralarındaki görüntüleri izlediklerinde fark etti.

"Hiç böyle bir şey beklemiyorduk"

Akaryakıt işletmesi sahibi Burak Özer, "Böyle bir rüzgar tarzı hiç görmedim. Fakat daha sonrasında görüntü kayıtlarına baktığımda hortum olduğunu şaşkınlıkla izledik. Gerçekten çok kuvvetliydi. Hiç böyle bir şey beklemiyorduk. Hava şartları normal, hava güneşli, aşağı yukarı 29-30 derece bir sıcaklık var. Bir anda arkamı döndüğümde şoke oldum. Görüntü o kadar ürkütücü ki ben bu denli bir hortum olacağını tahmin bile edememiştim" dedi.

"Taşova'da ilk defa ben böyle bir şey görüyorum yani. Ürkütücüydü"

Araç yıkama görevlisi Uğur Başaran ise "Burada yıkama yaptım, kenarda otururken, birden bire bu hortum oluştu. Hatta bir tane arkadaş vardı. Hortumun oluştuğu anda kendini zor attı arabanın yan tarafına. Taşova'da ilk defa ben böyle bir şey görüyorum. Ürkütücüydü, hatta burada olan bütün poşetleri havaya kaldırdı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneşli Taşova Amasya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title