Haberler

Gözaltına Alınan Askerler Adliyeye Sevk Edildi

Selam Tevhid soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında MİT TIR’larını durduran askerlerin de bulunduğu muvazzaf askerler adliyeye sevk edildi.

Selam Tevhid soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında MİT TIR'larını durduran askerlerin de bulunduğu muvazzaf askerler adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında MİT TIR'larını durduran askerlerin de bulunduğu 34 muvazzaf asker gözaltına alındı. Dolmabahçe'de Boğaz Batısı Askeri İnzibat Bölge Komutanlığı Beşiktaş Kışlası'nda tutulan, aralarında yarbay ve binbaşının da bulunduğu 34 askerin savcılık sorguları tamamlandı. 2 asker savcılık tarafından serbest bırakılırken gözaltına alınan askerlerin bir kısmı Dolmabahçe'deki İnzibat Bölük Komutanlığı'nda sorgulandıktan sonra Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltındaki askerler sağlık kontrollerinin ardından tekrar Dolmabahçe'deki İnzibat Bölük Komutanlığı'nda getirildi. Mahkemeye sevk edilen 32 asker, gruplar halinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Dolmabahçe Sarayı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title