Haberler

Gösteride Görünmez Kaza

Adana'da Terör Olaylarının Protesto Edildiği Gösterilerin Yapıldığı Meydanda Trafiğin Sıkışması Sonucu Meydana Gelen Kazada Yaralanan Bir Aylık Hamile Kadına İlk Müdahaleyi de Göstericiler Yaptı.

Adana'da terör olaylarının protesto edildiği gösterilerin yapıldığı meydanda trafiğin sıkışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan bir aylık hamile kadına ilk müdahaleyi de göstericiler yaptı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Ziyapaşa Bulvarı ile Uğur Mumcu Meydanı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. İnşaat işçiliği yapan Aziz Sayın (40), bir aylık hamile olan eşi Filiz Sayın'ı (39) 6 yaşındaki oğlu Doğukan'ı da yanına alarak 01 NM 596 plakalı mobiletiyle sağlık kontrolü için doktora götürürken kavşakta trafiğin sıkışması sonucu ani firen yaptı. Bu sırada Filiz Sayın mobiletten düştü. Omzundan yaralanarak asfaltta acılar içerisinde kıvranan bayana eylem için meydana gelen kadınlar yardım etti.

Başlarında Türkiye bandajı bulunan kadınlar yaralı kadını sakinleştirirken Aziz Sayın ile oğlu Doğukan kazayı yara almadan atlattı.

Yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılırken kendisinin ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu, kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

(MK-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title