Haberler

GKV Özel Lisesi Okullar Arası Gençler Yüzme İl Şampiyonu

Güncelleme:

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kamil Ocak yüzme havuzunda düzenlenen Liseler Arası Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Yüzme Erkek Takımı il birincisi oldu.

Liseler Arası Yüzme İl Şampiyonasına katılan GKV Özel Liseleri yüzme takımı il birinciliğini elde etti. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Müfit Taşlıyar"Yüzmede ilimizin gururu genç yüzücülerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da açık farkla il birincisi olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Genç erkek yüzme takımı öğrencilerimiz uzun ve disiplinli çalışmalarının karşılığını alarak mutlu sona ulaştı. Berke Ataseven, Hasan Berk Gündoğdu, Zeki Güleç, Deniz İlker Öz, Mustafa Kara ve Efe Maralcan'dan oluşan takımımızda, sporcularımız kazandıkları çok sayıda bireysel derecelerin yanı sıra 4x50 m karışık bayrak ve 6x50 m bayrak yarışında birinci oldu. Öğrencilerimizin, sağlıklı yaşam ve beden gelişimine çok olumlu katkıları olan temel sporların başında gelen yüzme sporunda gösterdiği üstün başarılar okullarımızı sporda da zirveye taşımaktadır. Şampiyon kulaçlarımızı kutlar, Mart 2015 ayında yapılacak bölge yarışmalarında başaralar dileriz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title