Haberler

Gazipaşa Sunexpress'in İlk Uçuşunu Karşıladı

SunExpress, Almanya'nın Frankfurt, Dusseldorf ve Leipzig/Halle'den Antalya Gazipaşa Havalimanı'na düzenleyeceği uluslararası tarifeli uçuşlarından ilkini Frankfurt'tan gerçekleştirdi.
Antalya Gazipaşa Havalimanı'na inen Sunexpress...

SunExpress, Almanya'nın Frankfurt, Dusseldorf ve Leipzig/Halle'den Antalya Gazipaşa Havalimanı'na düzenleyeceği uluslararası tarifeli uçuşlarından ilkini Frankfurt'tan gerçekleştirdi.

Antalya Gazipaşa Havalimanı'na inen Sunexpress Havayolları'nın B737-800 tipi uçağının 146 kişilik ilk yolcuları çiçekle karşılandı. Düzenlenen karşılama törenine TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, SunExpress Kurumsal İletişim PR Türkiye Müdürü Serdar Alyamaç ile TAV Gazipaşa yetkilileri katıldı.

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, "TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı'na, Alanya ve çevresi açısından büyük önem taşıyan direkt Almanya uçuşları, SunExpress'in bugünkü Frankfurt'tan gelen ilk seferi ile başladığını söyledi. Gazipaşa Havalimanı'ndan haftada üç gün Dusseldorf, iki gün Frankfurt ve bir gün de Leipzig/Halle'den uçuş gerçekleştirileceğini anlatan Aşıklı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk sefer yolcularını ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Tatilleri için özellikle Alanya ve çevresini tercih eden Alman vatandaşları ve gurbetçiler ile yine burada evleri bulunan yerleşik Almanlar için kış ve yaz boyunca devamlılık gösterecek direkt uçuşlar son derece önemlidir. SunExpress bugüne kadar havalimanımıza uçuş gerçekleştiren 10'uncu havayolu şirketi. Sun Express ile birlikte Gazipaşa Havalimanı'ndan dış hatlarda karşılıklı direkt uçuşlarla 10 ülkede 16 noktaya ulaşılmış oldu. İlk sefer ile birlikte yeni destinasyonların SunExpress'e, bölgemiz ve havalimanımıza hayırlı olmasını diliyoruz."

SunExpress Kurumsal İletişim PR Türkiye Müdürü Serdar Alyamaç ise şunları söyledi: "Gazipaşa Havalimanı'na tarifeli uluslararası uçuş gerçekleştiren ilk havayolu şirketi SunExpress, ilk yolcularını karşıladı. İlk uçuşta uçağımız dolu geldi. Bundan sonraki uçuşlarımızda aynı doğrultuda görünüyor.Bugün Gazipaşa Havalimanı'na uçuş düzenleyerek, ne kadar doğru bir iş yaptığımız da net bir şekilde ortaya çıktı" Gazipaşa Havalimanı'nın trafiğinin artacağına inandıklarını belirten Alyamaç, sözlerine şöyle devan etti: "Mevcut uçuş planımızda Gazipaşa Havalimanı'ndan Salı, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün, Dusseldorf, Salı ve Perşembe günü olmak üzere iki gün Frankfurt ve Salı günü de Leipzig/Halle'ye uçuş gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yaz için Türk Riviera'sı olarak bilinen bu önemli bölgenin turizm potansiyeli çerçevesinde 3 yeni hattımız olacak: Yaz sezonu ile beraber, Köln, Münih ve Stuttgart'tan da Gazipaşa Havalimanı'na uçmaya başlayacağız. Önümüzdeki yaz, Gazipaşa'ya Almanya'nın toplam altı kentinden uçuyor olacağız. Hem mevcut uçuş noktalarından olan frekans sayımızı artıracağız hem de yeni destinasyonlar ekleyeceğiz: Bu doğrultuda bu uçuşlarımızla Gazipaşa Havalimanı daha yoğun bir trafik yaşayacak."

Gazipaşa Havalimanı'ndan haftada üç gün Dusseldorf, iki gün Frankfurt ve bir gün de Leipzig/Halle'ye uçuş gerçekleştirecek olan Sunexpress'in ilk Dusseldorf ve Leipzig/Halle - Gazipaşa seferleri 5 Kasım itibariyle gerçekleşecek.

Gazipaşa Havalimanı'ndan Danimarka'nın Kopenhag, Billund ve Aalborg, Hollanda'nın Amsterdam ve Eindhoven, Norveç'in Oslo, İsveç'in Stockholm ve Goteborg, Belçika'nın Brüksel, Polonya'nın Varşova, Çek Cumhuriyeti'nin Pardubice ve Litvanya'nın Vilinus olmak üzere 8 ülkede 12 noktaya doğrudan uçuş gerçekleştiriliyor. Pegasus'un her gün gerçekleştirdiği İstanbul bağlantılı uçuşlarla da yolcular yurt içinde 17, yurt dışında da 32 noktaya erişebiliyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sunexpress Frankfurt Gazipaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title