Haberler

Gaziantep'te Sel: 2 Ev Çöktü, 100 Kurbanlık Telef Oldu

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış, sele dönüştü.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış, sele dönüştü. 1 ev ile 2 katlı inşaatın çöktüğü selde, 100 kurbanlık küçükbaş hayvan telef oldu, bazı yollar kapandı, tarım arazileri zarar gördü.

İslahiye'de dün geceden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış, sele dönüştü. Altınüzüm ile Boğaziçi mahallelerinde sel nedeniyle 1 ev ile 2 katlı inşaat çöktü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda güvenlik önlemleri alındı. Yağızlar Mahallesi'ndeki su baskınında ise çok sayıda evi su bastı, Kadir Kurt'a ait 100 kurbanlık küçük baş hayvan telef oldu. Bazı köy yollarının kapandığı, köprülerde ise su taşkını yaşanan felakette bazı semtlere elektrik ve su kesintisi oldu. Tarım arazilerinin su altında kaldığı ilçenin bazı bölgelerindeki iletişim hatların da zarar gördü. Belediyeye ait iş makineleri kapanan yolların açılması için çalışma başlatırken, sürüklenen araçları da kurtardı.

Kaymakam Ünal Çakıcı, Belediye Başkanı Kemal Vural ve görevliler, su baskını olan bölgelerde inceleme yaptı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınüzüm Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title