Haberler

Gaziantep'e İngiliz Gelin

Bilgisayar Teknisyeni Gaziantepli Osman ile İnternette Tanışan İngiliz Sharon, Gaziantep'te Dünya Evine Girdi. 07.07.2007 Tarihinde Kıyılan Nikahla Evlenen Çiftin Törene Yetişmek İçin Ankara'dan Bineceği Uçak, Bomba İhbarı Nedeniyle Rötarlı Olarak Gaziantep'e Geldi. Yüzüklerini de Evde Unutan Çift, Arkadaşlarından Aldıkları Emanet Yüzüklerle Evlenebildi.

Bilgisayar teknisyeni Gaziantepli Osman ile internette tanışan İngiliz Sharon, Gaziantep'te dünya evine girdi. 07.07.2007 tarihinde kıyılan nikahla evlenen çiftin törene yetişmek için Ankara'dan bineceği uçak, bomba ihbarı nedeniyle rötarlı olarak Gaziantep'e geldi. Yüzüklerini de evde unutan çift, arkadaşlarından aldıkları emanet yüzüklerle evlenebildi.

İngiltere'nin Liverpool kentinde bir temizlik firmasında çalışan 36 yaşındaki İngiliz Sharon Verdin ile Gaziantepli bilgisayar teknisyeni 28 yaşındaki Osman Çelik, 1.5 yıl önce internette tanıştı. Çelik'in ısrarlı daveti üzerine ilk önce 3 günlüğüne Gaziantep'e gelen Sharon, Çelik ve ailesinin yakın ilgisiyle karşılaşınca Türkiye'den mutlu şekilde ayrıldı. Internetteki görüşmelerini sürdüren Sharon ve Osman arasında duygusal ilişki başlayınca Sharon tekrar 2 haftalığına Türkiye'ye geldi. Türkiye'de kaldığı

süre içerisinde mutlu günler geçiren çift, evlenmeye karar verdi.

Sharon, evlilik kararı aldıktan sonra İngiltere'ye dönerek kararını kızları Jade (19), Lily (11) ve Lucy'e (4) de açıkladı. 3 kızı ile tekrar Gaziantep'e gelen Sharon, Osman ile 7 Temmuz 2007 tarihinde evlenmek için anlaştı. Çift, eksik olan evraklarını tamamlamak için 6 Temmuz tarihinde Ankara'ya gitti. İşlerini bitiren çiftin gece 23.00'te Gaziantep'e dönmek için binecekleri uçakta bomba ihbarı yapıldı. Yaklaşık 2 saatlik rötarla gece geç saatlerde Gaziantep'e dönen çift, hiç uyumadan nikah

hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarını tamamlayan çift, saat 15.00'te Şahinbey Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne gitti. Davetliler tarafından alkışlarla karşılanan çift, nikah masasına otururken yüzüklerini unuttuklarını fark etti. Davetliler arasında bulunan arkadaşlarından aldıkları emanet yüzüklerle masaya oturan çiftin nikahı evlendirme memuru tarafından kıyıldı.

Evlendikten sonra damat Osman Çelik'in Şahinbey ilçesindeki evine yerleşen çift balayı hazırlıkları yapmaya başladı. Gaziantepli damat Çelik, İngiliz Sharon ile evlenmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, bilgisayar teknisyeni olarak çalıştığını, Sharon ile İngiltere'ye gitmek için evlenmediğini kaydetti. Çelik, "Ben Sharon'u kendisi olduğu için sevdim. Sevdiğim insanla evlendim, çok mutluyum. 2 farklı kültür buluştu. Sonuçta anlayış her şeyin üstünde geliyor. Çok mutluyuz" dedi.

Gelin Sharon Verdin ise Çelik ile evlenmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve Türk insanını çok sevdiğini ifade ederek, "Rüyalarım gerçek oldu. Evlenmek için çok zorluklar yaşadık. Bürokratik işlemlerle çok uğraştık ancak sonunda evlendiğimiz için çok mutluyum" diye konuştu.

Sharon, Türkiye'de kaldığı süre içerisinde kendisine gösterilen Türk misafirperverliğine hayran kaldığını, ülkesine döndükten sonra Türkiye'yi İngiltere'de tanıtmaya çalışacağını da sözlerine ekledi.

(OÇ-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title