Haberler

Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

Güncelleme:

Kamyoncuların Hayatı, Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda gözler önüne seriliyor

Ford Trucks Sanat Atölyesi'nin, Coşkun Aral danışmanlığında bu yıl üçüncü defa düzenlediği "Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun" fotoğraf yarışması, tüm amatör ve profesyonel yarışmacılara açık olarak düzenleniyor. Yarışmaya başvurular 10 Ekim 2014'e kadar devam ediyor.

Türkiye'nin lider otomotiv markası Ford Otosan'ın ağır ticari araç iş birimi Ford Trucks tarafından geleneksel hale getirilen ve Ford Trucks Sanat Atölyesi'nin düzenlediği, "Ford Trucks Üçüncü Ulusal Fotoğraf Yarışması" için başvurular her geçen gün artıyor.

Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları kamyoncuların hayatına daha yakından bakmaya davet eden yarışmaya, www.fordtruckssanatatolyesi.com internet sitesi üzerinden katılım gerçekleştirilebiliyor.

Fotomuhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında, profesyonel fotoğrafçı ve akademisyenlerden oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirmelerin ardından kazananlar, 22 Ekim 2014 tarihinde www.ford.com.tr ve www.fordtruckssanatatolyesi.com adreslerinden duyurulacak.

Yarışmada birinci seçilen eser 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü'ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise 1.000'er TL ile ödüllendirilecek. Performans Ödülü'nün kazananı 500 TL ödül kazanırken yarışmada satın alınan fotoğraflara da 300 TL telif ödenecek.

İlk 2 yılda 2.000'den fazla başvuruyla benzeri olmayan bir katılım başarısının yakalandığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, sadece VKV Ford Otosan Gölcük Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'nde sergilenmekle kalmadılar, Comvex 2013 Fuarı veya Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi gibi mekanlarda da gösterilerek, sürekli yollarda olan kamyon sürücülerine de ulaşıldı.

Seçici Kurul Danışmanı
Coşkun Aral / Foto Muhabiri, Belgesel Yapımcısı
Seçici Kurul
Görgün Özdemir / Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş Genel Müdürü
Murat Dirlik / Ford Trucks Sanat Atölyesi Koordinatörü
Murat Gür / PhotoWorld Yayın Yönetmeni – Fotoğraf Sanatçısı
Nevzat Çakır / Fotoğraf Sanatçısı
Prof. Özer Kanburoğlu / (AFIAP) Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkanı
Tufan Altuğ / Ford Otosan Kamyon Pazarlama İletişimi ve İş Geliştirme Yöneticisi
Vahit Mahmatlı / Taşıyanlar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
Serdar Akyay / TFSF Temsilcisi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ford Otosan Coşkun Aral Ford Trucks Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title