Haberler

Fanatik Fenerbahçe Taraftarı Çift Nikah Masasına da Formayla Oturdu

Sarı LACİVERT NİKAH KAYSERİ'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy, kendisi gibi Fenerbahçe taraftarı nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına da Fenerbahçe formasıyla oturdu.

Sarı LACİVERT NİKAH

KAYSERİ'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy, kendisi gibi Fenerbahçe taraftarı nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına da Fenerbahçe formasıyla oturdu. Mustafa Kemal Köksoy, 'Fenerbahçe aşkını nikahımıza da taşıdık. Allah bir de bize Emenike ve Sow verirse Fenerbahçe aşkımız daha da perçinlenecekö diye espri yaptı.

Kocasinan Belediyesi Nikah memurluğuna sarı pantolon ve Fenerbahçe formasıyla gelen caüf2e işletmecisi Mustafa Kemal Köksoy ve nişanlısı Nilüfer Nart, nikah masasına da örtü yerine Fenerbahçe kaşkolu serdi. Damadın formasında 'M. Kemal 19' gelinin formasının arkasında ise '07 Nilüfer' azması ve yan yana yürüdüklerinde Fenerbahçe'nin kuruluş yılı olan 1907'nin çıkması da dikkat çekti. Genç çiftin nikahını kıyan nikah memuru Mustafa Okay, evlilik cüzdanını geline verirken, gelin de nikah memurunun boynuna Fenerbahçe kaşkolu taktı. Nikah sırasında Nilüfer Nart'a evlenme teklif eden ve yüzün takan Mustafa Kemal Ulusoy, 'cafe işletmecisiyim. Bir Fenerbahçe maçı sonrası Nilüfer ortak arkadaşımızla cafeye geldi ve orda tanıştık. 10 gün sonra Nilüfer'i istemeye gittik, 1 ay sonra da nişanlandık. Allah nasip etti 9 ay sonra da nikahımız kıyıldı. Allah bize bir de Musa Sow ve Emenike verirse yeter' diye konuştu. Nilüfer Nart ise, 'Eşimi ve Fenerbahçe'yi seviyorum. Şampiyon Fenerbahçe' demekle yetindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moussa Sow Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title