Haberler

Facebookta Başlayan Tartışma Kanlı Bitti (2)

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, sosyal paylaşım sitesi facebookta başlayan tartışma sonrası arkadaşı tarafından öldürülen evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Ahmet Rüzgarkesen için otopsinin ardından Kurşunlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

İri MEZARA, DİĞERİ CEZAEVİNE

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, sosyal paylaşım sitesi facebookta başlayan tartışma sonrası arkadaşı tarafından öldürülen evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Ahmet Rüzgarkesen için otopsinin ardından Kurşunlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Daha önce CHP Milas Gençlik Kolları'nda da görev yapan ve belediyede memur olarak çalıştığı öğrenilen Rüzgarkesen'in cenaze törenine, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Milas Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Rüzgarkesen, Milas İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TARTIŞMANIN NEDENİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Arkadaşını tabancayla sol kasığından vurup ölümüne neden olan, olayın ardından kaçan ve bir saat sonra yakalanan 35 yaşındaki Yılmaz M. polisteki ifadesi şaşırttı.

Bir süre önce ilçede etkili olan yağmurun ardından küçük çaplı su baskınlarını eleştiren Yılmaz M., belediyede çalışan arkadaşı Rüzgarkesen'in cevap verdiğini ve belediyeyi savunması nedeniyle aralarında tartışma çıktığını söyledi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.M., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Mezara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title