Haberler

Eskişehir'deki Yapay Plaj Dolup Taştı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce 10 yıl önce yaptırılan 310 metre uzunluğundaki yapay plaj, Kurban bayramında dolup taştı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce 10 yıl önce yaptırılan 310 metre uzunluğundaki yapay plaj, Kurban bayramında dolup taştı. Gökmeydan Mahallesi'ndeki Kent Park içerisinde bulunan yapay plaj, serinlemek ve yüzmek isteyenlerle dolup taşıyor. Aileler ve erkekler için iki bölümü bulunan plaj Kurban bayramı süresince de ilgi gördü. Plajda yüzenler, bozkırın ortasında denizi olmayan bir kentte böyle bir plajın olmasının güzel bir uygulama olduğunu belirterek, plajda çocuklarımızla birlikte yüzüyor hem de serinliyoruz dedi.

Büyükşehir Belediyesi Plaj Sorumlusu Osman Çırak, Kurban bayramında da plajda yoğunluğun olduğunu söyledi. Her gün bine yakın kişinin geldiği yapay plajın yaz sezonu boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında 15 lira karşılığında hizmet verdiğini belirten Osman Çırak şöyle konuştu

Plajımız 310 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde ve 2 bölümden oluşuyor. Aile bölümü, erkek bölümü, bir de ortada bulunan özel olimpik havuzumuz var. Şehir dışından gelenlerimiz de var. Ankara, İstanbul gibi yerlerden. Her gün açığız. Ücretlerimiz 15 TL, geçen sene de 15 liraydı bu sene zam yapmadık. Aynı ücretle gidiyoruz. Halkımız da memnun. Plajımız devamlı temizleniyor, günde 3 kere ölçüm alınıyor, gerekli bakımlarının hepsi yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökmeydan Eskişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title