Haberler

Eskişehir'deki Yangın

Eskişehir'de, 2 Katlı Ahşap Bir Evde Çıkan ve 1 Kişinin Ölümü, 1 Kişinin de Ağır Yaralanmasıyla Sonuçlanan Yangının, Isınmak İçin Kullanılan Piknik Tüpünden Çıktığı Belirlendi.

Eskişehir'de, 2 katlı ahşap bir evde çıkan ve 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de ağır yaralanmasıyla sonuçlanan yangının, ısınmak için kullanılan piknik tüpünden çıktığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Cunudiye Mahallesi Seklice Sokağı'nda 2 katlı ahşap bir evde çıkan yangında, alevler içinde kalarak ağır yaralanan ve itfaiyenin penceredeki demir parmaklıkları keserek, ölen eşi Sevim Cihangir (71) ile birlikte kurtardığı Necamet Cihangir'in (72), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Yangında ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Sevim Cihangir'in, itfaiye görevlilerinin kendisine ulaştığı sırada hayata son bakışı objektiflere yansıdı.

Bu arada, itfaiye yetkililerinin yaptığı incelemede, yangının yaşlı çiftin elektrik bağlantısı olmayan evlerinde ısınmak için kullandıkları piknik tüpünün alevinin eşyaları tutuşturması sonucu çıktığı tesbit edildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

(HÖ-OÖ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title