Haberler

Eskişehir'de Trafik Denetimleri Sonuçlandı

Güncelleme:

Eskişehir'de son bir haftada yapılan trafik denetimlerinde 16 bin 904 araç sorgulandı. Denetimler sonucunda 93 araç trafikten men edildi ve sürücülere toplamda 3 milyon 633 bin 427 lira trafik cezası uygulandı. Ayrıca, 39 yaralanmalı trafik kazası ve 68 hasarlı trafik kazasına müdahale edildi.

Eskişehir'de son bir haftada il genelinde yapılan trafik denetimlerinde, 16 bin 904 araç sorgulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 18-25 Aralık'ta yapılan trafik denetimlerde 7 bin 29 araç sorgulandı, 93 araç trafikten menedildi, ihlallerinden dolayı sürücülere 3 milyon 633 bin 427 lira trafik cezası uygulandı.

Ekiplerce ilgili tarihlerde 39 yaralanmalı trafik kazası ile 68 hasarlı trafik kazasına müdahale edildi.

Aynı dönemde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Sivrihisar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, 4 bin 589 araç kontrol edildi. 55 araç trafikten menedilirken, 3 milyon 625 bin 514 lira trafik cezası kesildi.

Ekipler 2 yaralanmalı, 11 de maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etti.

Jandarma sorumluluk bölgesindeki çalışmalar

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince icra edilen denetimlerde ise 5 bin 286 sürücü ve araç kontrol edildi.

237 sürücüye 415 bin 298 lira trafik idari para cezası uygulandı. 37 araç trafikten menedildi ve alkollü araç kullandığı tespit edilen 6 sürücünün ehliyetleri geri alındı.

Ayrıca, 44 kişiye trafik kazalarına karşı alınacak tedbirler ile güvenli sürüş kuralları hakkında eğitim verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title