Haberler

Eskişehir'de 180 Araçla Konvoy Yapıp Asker Olmak İçin Dilekçe Verdiler

Eskişehir’de 180 araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, yeniden askere alınabilmek için 450 dilekçe verdiler.

Eskişehir'de 180 araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, yeniden askere alınabilmek için 450 dilekçe verdiler.

Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği'nin öncülüğünde bir araya gelen 450 vatandaş, sosyal medya üzerinden örgütlendi. Dijital ortamda doldurdukları 450 dilekçeyi yanlarına alan vatandaşlar, Askerlik Şubesi Başkanlığı'nın yolunu tuttu. 7'den 77'ye her yaştan insanın katıldığı konvoyda toplam 180 araç yer aldı. Türk bayrakları ile süslenen konvoyda bulunan vatandaşlar, 450 dilekçeyi yeniden askere alınabilmek için Askerlik Şubesi Başkanlığı'na teslim etti.

Dilekçelerin teslim edilmesinin ardından konuşan Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş, "Türkiye olarak tüm terörist gruplara karşı içeride ve dışarıda mücadele ediyoruz. Sonucunu biliyoruz, hepsi yok olacak. Ancak askerliğini yapmış 450 vatan evladı olarak her an hazır olduğumuzu göstermek istedik. Ülkemizin elbette asker ihtiyacı yok ama dilekçelerin kabul edilmesi bizi mutlu edecek. Kabul edilmese bile Mehmetçiğe moral vermiş olacağız. Duyarsız kalmak bize göre değil, yine biliyoruz ki milyonlarca kişi evinde hazır olarak bekliyor. Allah askerimizin yardımcısı olsun, inşallah zaferlerle dönecekler" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title