Haberler

Esenler'de Kaçakçılara Büyük Darbe

Güncelleme:

Esenler'de son bir yılda yapılan operasyonlarda 21 bin 614 paket kaçak sigara ele geçirildi. Piyasa değeri 140 bin 977 TL olan kaçak sigaralar imha edildi.

Esenler'de sigara kaçakçılarına son bir yılda büyük darbe vuruldu. Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenler Toplum Sağlığı Merkezi'nin oluşturduğu Kaçak Sigara Komisyonu, sürdürdükleri çalışmalar ile kaçakçılara adeta göz açtırmıyor.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2014 yılında yurda yasa dışı yollarla sokulduğu tespit edilen ve piyasa değeri 140 bin 977 TL olan 21 bin 614 paket kaçak sigara ele geçirdi. Kaçak sigaralar, Kemer Mahallesi'nde bulunan Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün arkasındaki boş arazide imha edildi.

Esenler'de kaçakçılara aman vermeyeceklerini belirten Kaçak Sigara Komisyonu Yetkilileri, kanunsuz ve kaçak ticarete karşı yürüttükleri mücadelenin aralıksız devam edeceğini söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title