Haberler

Esenler'de İş Yeri 2 Kez Kurşunlandı

Güncelleme:

Esenler'de bulunan bir iş yerine bir günde 2 defa silahlı saldırı gerçekleştirildi. İki olayda da can kaybı yaşanmadı. Olayın ardından polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Esenler'de bulunan iş yeri bir günde 2 kez kurşunlandı

İSTANBUL - Esenler'de bulunan iş yerine bir günde 2 defa silahlı saldırı gerçekleştirildi. İki olayda da can kaybı yaşanmadı.

Olay, 06: 30 ve 16: 30 sıralarında Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz motorlu şüpheli bir şahıs tarafından bir iş yerinin tabelası hedef alınarak günde iki kez saldırı gerçekleştirildi. İş yeri çalışanları sabah gerçekleştirilen saldırının dükkan kapalıyken meydana geldiğini belirtirken, akşam gerçekleştirilen saldırıda ise dükkanın açık olduğunu ve içeride müşterilerin alışveriş yaptığını söyledi. Bir günde iki kez saldırıya uğrayan dükkanın sahipleri ve çalışanları ikinci saldırının ardından polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından inceleme gerçekleştirdi. Şüpheli şahsı yakalamak için çalışmalar sürüyor.

"Her hangi bir husumet yok"

Dükkan çalışanı Mahmut Özcan şüpheli şahsın tabelaya doğru ateş edip olay yerinden kaçtığını belirterek, "her hangi bir bilgimiz yok. Arka tarafta çalışıyorduk. Sabahta geldiklerini söylediler. Öğlen vakitlerinde buradan gelip 2 el ateş edip gittiler. Herhangi bir husumet yok diye biliyoruz. Herhangi bir yaralanma falan yok. Sadece havaya ateş edip geçtiler, tabelaya doğru" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title