Haberler

Esenler Belediyesi'nin "Güvenli Şehir Esenler Projesi"

Esenler Belediyesi, "Güvenli Şehir Esenler" projesi kapsamında satın aldığı 8 otomobil ve 6 motosikleti Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

Esenler Belediyesi, "Güvenli Şehir Esenler" projesi kapsamında satın aldığı 8 otomobil ve 6 motosikleti Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ilçenin güvenliğinin en üst seviyeye gelmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Bu kapsamda, ilçenin bütün sokaklarının güvenlik kameralarıyla izlenebilmesi için bir proje hazırladıklarını belirten Göksu, "Esenler'i 24 saat kameralarla takip edildiği bir ilçe haline getirmek istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu projeyi yürütüyoruz. Esenler, güvenli ilçe kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından pilot ilçe olarak belirlendi. 650 sokağımızın güvenlik kamerası sistemini çözdük. Bin 150 sokağımız var. Bu sokaklarımızın güvenlik kamera sistemlerini de tamamlamayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Suç işleme oranına göre Esenler'in İstanbul'da 30. sırada yer aldığını kaydeden Göksu, şunları söyledi:

"Bütün sokaklarımızın güvenli hale geldiği, bütün sokaklarımızın güvenlik kameralarıyla 24 saat takip edildiği bir Esenler inşa etmek istiyoruz. Bunun için 40-50 trilyonluk bir rakama ihtiyaç var. Gerekirse Esenler Belediye binasını satarak bile bu ilçenin sokaklarının her birini güvenlik kameralı hale getirmek istiyoruz. Bunu Allah'ın izniyle yapacağız."

Göksu, daha sonra "Güvenli Şehir Esenler" projesi kapsamında alınan 8 otomobil ve 6 motosikletin anahtarını, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren'e teslim etti.

Göksu ve Dağdeviren yeni devriye aracıyla test sürüşü yaptı. Teslim edilen araçlara binen polis ekipleri de Dörtyol Meydanı'nda devriye gezdi.

Törene, Göksu ve Dağdeviren'in yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, bazı mahalle muhtarları, emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title