Haberler

Engelleri Halk Oyunlarıyla Aşıyorlar

Eskişehir’de, Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Gökkuşağı Kafe’nin engelli öğrencileri, sahneledikleri halk oyunları gösterisiyle bir kez daha engel tanımadıklarını gösterdiler.

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Gökkuşağı Kafe'nin engelli öğrencileri, sahneledikleri halk oyunları gösterisiyle bir kez daha engel tanımadıklarını gösterdiler.

Engelliler, Tepebaşı Belediyesi ve Çimsa işbirliğiyle hayata geçirilen "Engellilerle iç içe" projesi kapsamında halk oyunları gösterisi sahnelediler. Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösteriye, Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Müdürü Kemal Yıldırım, Çimsa Bakım Planlama Müdürü Faruk Özergil, engelliler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çimsa Bakım Planlama Müdürü Faruk Özergil, böyle bir projeye destek vermekten ötürü mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Çimsa'nın sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduğunu ifade eden Özergil, "Çimsa içinde bulunduğu coğrafyadaki sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı her zaman bir görev bilmiştir. Bunun bir örneği de 2012 yılında açılan Sabancı Uzay Evi'dir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu tür projelere destek olmaya devam edecektir. Bugünkü etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Müdürü Kemal Yıldırım ise, projeye desteklerinden ötürü Çimsa yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Engelliler İletişim Müdürü Kemal Yıldırım, Özergil'e desteklerinden ötürü çiçek takdim etti.

Ardından engellilerden oluşan grup tarafından sahnelenen halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü. Etkinlik, engellilerin okuduğu şiir, kompozisyon ve söyledikleri çeşitli türkülerle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Yıldırım Eskişehir Tepebaşı Çimsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title