Haberler

Emekli İstanbul Vaizi Vanlıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bir süredir kalp yetmezliği sebebiyle hastanede tedavi gören eski İstanbul vaizlerinden İlyas Vanlıoğlu toprağa verildi

Bir süredir kalp yetmezliği sebebiyle hastanede tedavi gören eski İstanbul vaizlerinden İlyas Vanlıoğlu, Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Bir süredir Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören ve sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman İlyas Vanlıoğlu'nun (81), cenaze namazı Fatih Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılındı.

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran'ın kıldırdığı cenaze namazına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile bazı ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vanlıoğlu'nun İstanbul vaizlerinden olan oğlu Cemal Vanlıoğlu, namaz sonrası babası için cemaatten "helallik" istedi. İstanbul Müftüsü Yaran'ın duasının ardından tabut omuzlara alındı. Tabuta omuz verenler arasından Vali Mutlu ve Kadir Topbaş da yer aldı. İlyas Vanlıoğlu'nun cenazesi Edirnekapı Şehitliği'ndeki Sakızağacı aile mezarlığına defnedildi.

Uzun yıllar imam hatiplik yapan İlyas Vanlıoğlu'nun hatıraları "Ayaklı Medrese, İlyas Vanlıoğlu" adıyla yayımlanmıştı.

Vanlıoğlu, aynı zamanda eski İsmailağa Camisi İmamı  Mahmud Ustaosmanoğlu'nun kayınbiraderiydi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Rahmi Yaran İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title