Haberler

Elsys Desteğinde Entegrasyon Sağlanıyor

Ototrim, kurumsal süreçlerinde entegrasyon sağlayabilmek için Elsys desteği ile SAP yazılımını tercih etti.

Finansal ve lojistik süreçlerini tek bir sistem üzerinden yönetmek isteyen Ototrim, Elsys danışmanlığında kurumsal süreçlerini SAP uygulamalarına taşıyarak entegre veri güvenilirliği ve verimlilik hedeflerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

1980 yılından bugüne otomotiv yan sanayisinde hizmet veren Ototrim, kurumsal süreçlerinde entegrasyon sağlayabilmek için Elsys desteği ile SAP yazılımını tercih etti. Bu sayede tüm iş süreçlerini tek bir platformda yönetebilecek olan Ototrim, işletme genelinde verimlilik artışı sağlamayı ve global iş yapış trendlerinin organizasyon bütününe yayılımını mümkün kılmayı amaçlıyor.

Romanya, İngiltere, Almanya, Arjantin, İspanya gibi ülkelere ihracat yapan Ototrim'in kurumsal süreçlerinin genelinde gerçekleştirilmesi planlanan hedefler arasında tüm süreçlerde entegrasyonun sağlanması bulunuyor. Veri bütünlüğü ve güvenilirliğinin sağlanması sonucu etkin yönetsel raporlamaya olanak tanınması ile birlikte, operasyonel verimliliğin arttırılması hedefleniyor. SAP ERP projesi ile malzeme yönetimi, üretim planlama, satış dağıtım, mali muhasebe, maliyet muhasebesi, kalite yönetimi, insan kaynakları bordro yönetimi gibi SAP ERP'nin tüm temel modülleri hayata geçirilecek. Proje sonunda, özellikle mali ve finansal raporların hazırlanması sürecinde zaman tasarrufu amaçlandığından, dönem sonu mali kapanış işlemlerinde hız kazanılması öngörülüyor. Elsys danışmanlığında gerçekleştirilecek olan proje çerçevesinde, iş akışları ile yönetilen satın alma onay, değişiklik yönetimi, fiyat güncelleme süreçlerinin devreye alınması sonrasında, hiyerarşik masraf yeri yapılandırması ile detaylı gider analizlerinin yapılmasına olanak sağlanacak.

SAP çözüm ve iş süreçlerini başarılı bir şekilde uygulayan İspanyol Grupo Antolin ile kurulan iş ortaklığının bir sonucu olarak kurumsal süreçlerinde SAP yazılımları ile iyileştirmeye giden Ototrim, Elsys'in başarı ile hayata geçirdiği güçlü referans projeleri ve geniş uzman kadrosuna duyduğu güven nedeniyle işbirliğine gitme kararı aldığını ifade ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title