Haberler

Elbistan Belediyesi'nden yerel şive ile "evde kal" çağrısı

Güncelleme:

Trafik ışıklarına yerel şive ile uyarıcı yazıların yazılması Trafik ışıklarından geçen sürücüler ile röportaj Yoldan geçen bir vatandaş ile röportaj Polis ekiplerinin anons yapması KAHRAMANMARAŞ - Elbistan Belediyesi, trafik ışıklarına yerel şive ile yazdığı uyarıcı kelimelerle halkı evde...

Trafik ışıklarına yerel şive ile uyarıcı yazıların yazılması

Trafik ışıklarından geçen sürücüler ile röportaj

Yoldan geçen bir vatandaş ile röportaj

Polis ekiplerinin anons yapması KAHRAMANMARAŞ - Elbistan Belediyesi, trafik ışıklarına yerel şive ile yazdığı uyarıcı kelimelerle halkı evde kalmaya davet etti.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünce, toplu ulaşım araçlarına, bunları kullanmak zorunda kalan vatandaşlar için dezenfektan konuldu.

Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, ilçenin Karaziyaret Mahallesi'nde kurulan semt pazarında yaptıkları dezenfeksiyonun ardından vatandaşlara maske ve eldiven dağıttı.

Elbistan Belediyesi, ilçe merkezinde trafik ışıklarına yerel şiveyle yazdığı yazıyla vatandaşlardan evde kalmasını istedi. Vatandaşlar, "Evde kal, neşgörüyon, eve git" yazılarak uyarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Elbistan Belediyesi Kahramanmaraş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title