Haberler

Edirne'de Yağmur Yağışı Hayatı Felç Etti

Edirne'de Dün Gece Saatlerinde Şiddetine Artıran Yoğun Yağmur Yağışı Kentte Hayatı Olumsuz Yönde Etkiledi. Yoğun Yağmur Yağışı Nedeniyle Rögarlar Taştı ve Bir Otomotiv Mağazası ile 5 Binanın Bodrum Katları Sular Altında Kaldı.

EDİRNE'de dün gece saatlerinde şiddetine artıran yoğun yağmur yağışı kentte hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yoğun yağmur yağışı nedeniyle rögarlar taştı ve bir otomotiv mağazası ile 5 binanın bodrum katları sular altında kaldı.

Ocak ayında bahar havası yaşayan Edirne'de dün yağan yağmur yağışı gece saatlerinde etkisini artırınca hayatı felç etti. Cadde ve sokak ararlarında oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatırken, taşan rögarlar nedeniyle bazı ev ve işyerlerinin bodrum katlarını su bastı. İstanbul yolu Kırklareli yol kavşağında bulunan Mercan Otomotivin atölye kısmı ile bodrum katı sularla doldu. Yarım metreyi bulan suyu boşaltmak için işyeri çalışanları ve itfaiye ekipleri uzun sürü uğraştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title