Haberler

Düzce Eğitim Müzesi, Emekli Öğretmenleri Duygulandırdı

Düzce'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikle emekli öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan Eğitim Müzesi'ni gezdi.

Düzce'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikle emekli öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan Eğitim Müzesi'ni gezdi. Emekli öğretmenler, kendilerinin kullandığı eşya ve fotoğrafları görünce duygulandı.

Konuralp Anaokulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda 40 emekli öğretmen, Düzce 15 Temmuz Anadolu Lisesi içerisinde kurulan Eğitim Müzesini ziyaret etti. Emekli öğretmenler müzede bulunan ve 1920 yılından bu yana Düzce'de eğitim ve öğretim veren okullardaki kara tahtalar, daktilo, öğrenci sıraları, öğretmen masaları gibi yaklaşık 400 eşya, fotoğraf ve belgenin bulunduğu müzeyi gezdi. Bazı öğretmenler kendilerine ait olan fotoğrafları ve kullandıkları eşyaları görünce duygulandı.

Müzede kendisine ait olan ve göreve başladığı dönemdeki fotoğrafını gören Nevin Dokumacı, "Kütahya Kız Öğretmen okulundan mezun olduğum fotoğraf. Çok duygulandım, çok mutlu oldum eski günleri hatırladım. 27 sene öğretmenlik yaptım. Öğretmenliği özlüyorum. Bize eski günlerimizi yaşattılar. Çok teşekkür ederim." dedi.

Emekli öğretmen Ahmet Gürel ise mutlu olduğunu belirterek, "Oldukça mutluyuz. Ben emekli olalı 32 sene oldu. Öğretmenlik günlerini özledik." diye konuştu.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ise emekli öğretmenlerin mutluluğunu görmekten onur duyduklarını ifade ederek, "Düzce Eğitim Müzesini geçen yıl açtık. Yaklaşık 400 kategoride bizim eserlerimiz var. Geçen yıl bütün okullarımızdan bunları topladık. Daha sonra burayı oluşturduk ve 15 Temmuz Anadolu Lisesi bünyesinde açtık. Bugünde emekli öğretmenlerimizi getirmek istedik. Öğretmenlerimiz gelerek müzeyi gezdiler. Kendilerine ait özel anılar buldular. Kendi resimlerini görenler oldu, kendi malzemelerini gördüler. Onlar için mutlu bir gün, biz de onları mutlu ettiği için mutluyuz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title