Haberler

Dünyanın En Önemli Hukukçuları Bir Araya Geliyor

Güncelleme:

Toplantıya 32 ülkeden 100'den fazla hukuk fakültesinin dekan, profesörler ve 200 delege katılacak.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu'nun yürüttüğü ELFA (European Law Faculties Association / Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği) Genel Kurul Toplantısı ve ELFA İstanbul AGM 2015 Konferansı 17-19 Nisan 2015 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek.

Güncel hukuk konuları ve hukuk eğitimine ilişkin sorunların tartışılacağı 17 Nisan Cuma günü düzenlenecek konferansın açılış konuşmasını Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurcan Baç, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda ELFA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu gerçekleştirecek. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın da programda bir konuşma yapması bekleniyor.

Konferansta aralarında, Avrupa Birliği Adalet Divanı Başkanı (Genel Mahkeme) ve Lüksemburg Üniversitesi İdare Konseyi Yargıç Prof. Dr. Marc Jaeger, AALS – Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği Başkanı ve Kaliforniya Üniversitesi Hastings Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Leo Martinez, Batı Avusturalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erika J. Techera, Pekin Üniversitesi Uluslararası Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Philip McConnaughay, Kazan Federal Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ildar Tarkhanov gibi dünyaca ünlü hukukçular konuşmacı olarak yer alacak.

Sadece Avrupa'dan değil ABD, Rusya ve Çin gibi farklı ülkelerden de birçok hukuk fakültesi dekanı ve profesörün katılacağı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan'ın da katılacağı konferansın Açılış Kokteyli 16 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'da Büyük Kulüp'te gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü hukukçuların bir araya geleceği konferansın konuşmaları İngilizce olup, Konferanslar Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Sabah İnan Kıraç salonunda yapılacak genel oturumdan sonra öğleden sonra farklı panel oturumları değişik salonlarda yapılacak. ABD'den gelen 5 profesör de "Snowden olayı, Basın özgürlüğü, Devlet Sırları" konulu panelde ABD'nin gizli belgelerini açıklayan Snowden'a ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Bedrettin Dalan Avrupa Birliği İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title