Haberler

Dolandırıcının Telefonundan Paralarla Çekilmiş 'Selfie' Çıktı

TEKİRDAĞ'ın Saray İlçesi'nde sahte altın sikkelerle emekli bir kişiyi 30 bin lira dolandırdığı öne sürülen Hayati K. ve 3 arkadaşı polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

TEKİRDAĞ'ın Saray İlçesi'nde sahte altın sikkelerle emekli bir kişiyi 30 bin lira dolandırdığı öne sürülen Hayati K. ve 3 arkadaşı polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan şüphelilerden Hayati K.'nın cep telefonunda, yüklü miktarda parayla çekilmiş 'selfie' fotoğrafları çıktı.

Tekirdağ'da elinde altın sikke olduğunu söyleyen Hayati K., satmak için Kocaeli'de oturan emekli Nevzat D.'yi telefonla aradı. Kendisini önceden tanıdığını ve başkasına güvenemediğini anlatan Hayati K., elindeki altın sikkeleri 30 bin liraya satmak için Nevzat D. ile anlaştı. İkili Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde buluştu. Nevzat D., 30 bin liraya satın aldığı sikkelerin sahte olduğunu anlayınca, polise başvurdu. Polis ekiplerince yapılan araştırma sonucu şüphelinin dolandırıcılıktan suç kaydı olan Hayati K. olduğunu belirledi. Şüpheli Hayati K., ilçeden ayrılmadan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin ardından Hayati K. ile birlikte hareket ettiği belirlenen Naci U., Birol K., ve Oral D.de yakalanarak gözaltına alındı.

PARALARLA I ÇIKTI

Şüphelilerden Hayati K.'nın cep telefonunda yapılan incelemede dolandırıcılık yaparak elde ettiği öne sürülen paralarla çekildiği fotoğraflar bulundu. Şüpheliler ilk ifadelerinde paraya ihtiyaçları olduğu için 'dolandırıcılık' yaptıklarını itiraf etti. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title