Haberler

Doğu ve Batı Enstrümanları, Klasik Müzik Konserinde Buluştu

Küçükçekmece Belediyesi, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi, genç sanatçılar Piyanist Güldiyar Tanrıdağlı ve Çellist David Eggert’ın icra ettiği klasik müzik konserine ev sahipliği yaptı.

Küçükçekmece Belediyesi, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi, genç sanatçılar Piyanist Güldiyar Tanrıdağlı ve Çellist David Eggert'ın icra ettiği klasik müzik konserine ev sahipliği yaptı. Konsere klasik müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi ve Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle düzenlenen konserde, Batı ve Doğu ezgileri, müziğin evrensel paydasında buluştu.

RACHMANİNOV ÇELLO-PİYANO SONATI

Konserde, Piyanist Güldiyar Tanrıdağlı ve Çellist David Eggert, birlikte çalışmaya başlamalarının 5. yılında repertuvarlarının en gözde eserlerinden Rachmaninov Çello- Piyano Sonatı'nı icra etti

Bestecinin kısa eserlerinden seçtikleri parçaları da doğu enstrümanlarıyla seslendirdikleri bir projeye imza atan ikiliye, usta sanatçılar Ertan Tekin Düdük,Mey ve Kaval 'da, Cenk Erdoğan ise Perdesiz Gitar ve Yaylı Tambur da eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Piyanist Halkalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title