Haberler

Doç. Dr. Cenk Yardımcı'ya En Başarılı Genç Araştırmacı Ödülü

Güncelleme:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenk Yardımcı, XIII. Ulusal Veteriner Cerrahi Kongresi'nde 'En Başarılı Genç Araştırmacı Ödülü'ne layık görüldü.

Doç. Dr. Cenk Yardımcı'ya ödülü getiren araştırma; dünyada veteriner ortopedi ve travmatoloji alanında ilk kez uygulanan ve hastaların operasyondan hemen sonra fonksiyonel olarak yürüyebilmesine imkan sağlayan yeni bir teknik özelliğini taşıyor.

XIII. Ulusal Veteriner Cerrahi Kongresi'nde 'En Başarılı Genç Araştırmacı Ödülü'ne layık görüldü. Yapılan çalışmadan elde edilen sonuçlar 'European Society of Veterinary Orthopaedics and Traumatology (ESVOT)' tarafından yayınlanan Veterinary and Comparative Orthopaedics and Traumatology adlı derginin 2012 Aralık sayısında yayımlandı. Dergi editörü tarafından takdir edilen çalışma 25. yıl özel sayısına da kapak oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title