Haberler

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'dan Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

Başkan Yaman, SEDAŞ Dilovası çalışanları adına, SEDAŞ Şebeke Operasyon Müdürü Serkan Yiğit ve Gebze İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen'e teşekkür plaketini takdim etti.

SEDAŞ çalışanlarına Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'dan teşekkür plaketi

Tavşancıl Sosyal Tesislerinde Dilovası Belediye Başkanı tarafından misafir edilen ve sabah kahvaltısında bir araya gelen SEDAŞ'ın İşletme Bakım Müdürlüğü ve Dağıtım Varlıkları Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları, Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın verdiği teşekkür plaketi ile onurlandırıldılar.

Başkan Yaman, SEDAŞ Dilovası çalışanları adına, SEDAŞ Şebeke Operasyon Müdürü Serkan Yiğit ve Gebze İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen'e teşekkür plaketini takdim etti. Belediye Başkanı Yaman, 'Gebze İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen'in şahsı nezdinde, Dilovasında arıza bakım ve onarım faaliyetleri için 7 gün 24 saat görev yapan ekiplerinizdeki değerli SEDAŞ çalışanlarına, duyarlı, özverili ve büyük bir sorumluluk anlayışı içinde görevlerini yapmaları nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyor, tehlikeli işlerinde kolaylıklar ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum' dedi. Cemil Yaman SEDAŞ'ın elektrik şebekelerinde yaptığı iyileştirme çalışmalarına da ayrıca teşekkür etti.

Şebeke Operasyon Müdürü Serkan Yiğit ve Gebze İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen de Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a plaket töreninde, 'Enerji dağıtımı tesis yapım işleri ve işletme bakım faaliyetlerinin sürdürülmesinde emeği geçen arkadaşlarımızı onurlandırmak üzere yaptığınız bu nezaket toplantısı ve güzel ödül töreni organizasyonuna, bizlerde şahsımız, SEDAŞ yöneticileri ve mesai arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz' dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Yaman Tavşancıl Dilovası Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title