Haberler

Dha Yurt - Orgeneral Akar, Harekât Merkezinde Direktifler Verdi ve Değerlendirmeler Yaptı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte, dün Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili inceleme ve...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte, dün Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Akar, denetlemeler sırasında Hatay Serinyol'da bulunan Harekat Merkezinde harekata yönelik direktifler verdi ve değerlendirmeler yaptı.

Diğer tüm harekat merkezlerinde olduğu gibi burada da teknolojik imkanların en üst seviyede kullanıldığı, harekat merkezlerinde Afganistan'dan başlayarak, Brüksel'de yer alan NATO karargahına kadar Bosna Hersek, Kosova, KKTC, Somali ve Katar dahil yurt içinde ve yurt dışında 91 ayrı nokta ile bir düğmeye basarak sesli, görsel ve veri olarak iletişim sağlandığı belirtildi. Ayrıca koordinasyon toplantılarının bu teknolojik imkan ve kabiliyetten istifade ile video tele konferans (VTC) şeklinde icra edildiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Genelkurmay Başkanı'nın konuşması (GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ)

Haber: Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Güler Hulusi Akar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title