Haberler

Devlet Hastanesinden Örnek Davranış

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde diyaliz hastaları, yoğun kar yağışı nedeniyle hastanede misafir ediliyor.

Kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapattı. Köylerden Tosya Devlet Hastanesi'ne getirilen randevulu diyaliz hastaları, zorlu kış şartlarında ulaşım sıkıntısı yaşamaması için evlerine gönderilmedi. Diyaliz merkezindeki randevuları tamamlanan hastalar, yatan hasta servisine alınarak misafir ediliyor.

Hastalarının tedavilerinin aksamaması nedeniyle böyle bir uygulama yapıldığına dikkat çeken hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Tosya'ya bağlı 52 köy yolunun ulaşımlarında sıkıntı olabileceği düşüncesi ile diyaliz hastalarının seansları ve randevuları iptal edilmemiş olup, hastane yöneticilerimiz tarafından köylerden gelen diyaliz hastalarımıza hastanemiz içerisinde bulunan hasta odaları ayarlanmış ve konaklamaları için gerekli çalışma yapılmıştır. Bu hizmetten memnun kalan diyaliz hastalarımızın moral bozuklukları giderilmiş, tedavilerinde aksama olmamıştır. Hastane yöneticilerimiz, Diyaliz Sorumlu Hekimimiz Dr. Murat Karakaş ve hemşirelerimiz hastalara gereken desteği vermişlerdir. Memnun kalan diyaliz hastalarımız teşekkürlerini sunmuşlardır” denildi.

SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title