Haberler

Depremde 15 Ev Hasar Gördü

Ankara'da saat 11.48 sularında meydana gelen 5.7 şiddetindeki deprem ilk bilgilere göre herhangi bir can kaybı yaratmazken deprem üssü Bala'nın Sırapınar Köyü'nde 15 evin hasar gördüğü bildirildi. Bala Kaymakamlığı, bu sabah saat 9.36'dan itibaren 6 depremin meydana geldiği Bala'da 5.7 şiddetindeki depremin ardından Sırapınar Köyü'nde ilk belirlemelere göre, 15 evin hasar gördüğünü bildirdi. H...

Ankara'da saat 11.48 sularında meydana gelen 5.7 şiddetindeki deprem ilk bilgilere göre herhangi bir can kaybı yaratmazken deprem üssü Bala'nın Sırapınar Köyü'nde 15 evin hasar gördüğü bildirildi.

Bala Kaymakamlığı, bu sabah saat 9.36'dan itibaren 6 depremin meydana geldiği Bala'da 5.7 şiddetindeki depremin ardından Sırapınar Köyü'nde ilk belirlemelere göre, 15 evin hasar gördüğünü bildirdi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı açıklandı.

-VALİ ÖNAL: "TELAŞA KAPILMAMAKTA YARAR VAR"

Ankara Valisi Kemal Önal ise ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını belirterek, vatandaşları telaşa kapılmamaları konusunda uyardı. Vali Önal, "Depremi önceden tespit etmek mümkün değil. Telaşlanmak panik hali yaratmak, depremin vereceği hasardan psikolojik açıdan daha büyük hasar verir. Bu nedenle telaşa kapılmadan dikkatli olmakta yarar var" diye konuştu. Önal, daha geniş bilgi edindikten sonra yeni açıklamalar yapacaklarını söyledi. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title